Horká čokoláda s ganodermou 250 g

159 s DPH

je vyrobena z nejkvalitnějšího kakaa,produkt je obohacen výtažkem Ganodermy(Reishi-Lesklokorka lesklá),vyniká jedinečnou čokoládovou chutí, ke konzumaci jí nabízíme formou prášku-instantní směsi. Složení:cukr,kakao(obsah kakaa v sušině min.25%),sušená syrovátka,sušené odtučněné mléko.Stabilizátor:Guar gum E412,Xanthan gum E415,Karrageeran E407.Ganoderma lucidum-Lesklokorka lesklá 1%.Výrobek obsahuje mléko a výrobky z něj.Návod k přípravě: 20g(4vrchovaté čajové lžičky) nasypejte do 150ml šálku,za stálého michání zalijte horkou vodou nebo mlékem(90°C). Dle chuti osladte.
Typ na přípravu DARES, zalijte 1/3 studeným mlékem rozmíchejte, neobsahuje protispékavou látku proto více míchejte a zalijte 2/3 horkou vodou a přidejte 1 kostku cukru. Užijte si zdravý sladký zážitek z horké čokolády.

Základní léčivé účinky Ganodermy
Podle klinických pokusů Dr. Shigeru Yuji má následující základní vlastnosti, díky kterým je tak účinná:

1. Snižuje obsah cholesterolu a volných tuků v krvi.

2. Snižuje hladinu krevního cukru a reguluje činnost slinivky (pankreatu).

3. Snižuje obsah lipidů v krvi a stabilizuje membrány červených krvinek.

4. Jelikož obsahuje adenosin, může omezovat hromadění krevních destiček, rozkládat trombiny

(krevní sraženiny) a omezovat vznik trombózy.

5. Optimalizuje činnost kůry nadledvinek.

6. Podporuje obranyschopnost organismu a účinnost imunitního systému.

7. Zpomaluje stařecký pokles mozkových funkcí.

8. Omezuje vedlejší účinky antialergických přípravků.

9. Zabraňuje vzniku alergií následkem působení antigenů, a tím omezuje vylučování histaminů

buňkami.

10. Přispívá k prevenci vzniku nádorových onemocnění a blokuje látkovou výměnu nádorových

buněk:

a. Zabraňuje náhlým úmrtím pacientů s nádorovou chorobou následkem tumorové embolie.

b. Omezuje vznik trombózy, rozpouští trombiny, zvyšuje účinnost protinádorových léčiv.

c. Snižuje b

Kategorie: